ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.04.2015 9:16:59

Středočeské Zápy čeká oprava silnice díky dotaci z evropských fondů

Středočeské Zápy čeká oprava silnice díky dotaci z evropských fondů

Městys Zápy na Praze-východ se brzy dočká opravené silnice, která jeho obyvatele zbaví nadměrného hluku a zvýší jejich bezpečnost.

Rada Středočeského kraje schválila 20. dubna 2015 vypsání výběrového řízení na dodavatele stavby, jež má být spolufinancována dotací z Regionálního operačního programu Střední Čechy (ROP).

„S novou vozovkou se v obci razantně sníží hluk a vibrace, kterými nyní okolní zástavba trpí. Rekonstrukcí silnice se podstatně zvýší bezpečnost dopravy a chodců. Celkově se komunikace zregeneruje a zvýší se i počet parkovacích míst,“ uvedl hejtman Středočeského kraje Miloš Petera (ČSSD).

Vyhlášení veřejné zakázky za zhruba 20 milionů korun v otevřeném výběrovém řízení proběhne v nejbližších dnech a kritériem jejího hodnocení bude nejnižší nabídková cena. Předmětem zakázky je komplexní rekonstrukce stávající silnice III/10160 v délce 710 metrů, která zahrnuje rekonstrukci vozovky, dešťové kanalizace a úpravu okolních ploch.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama