MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.04.2015 16:44:00

Řecko je ožebračováno Unií. Nevěřím svým uším

Řecko je ožebračováno Unií. Nevěřím svým uším

Nevěřil jsem svým uším. Na konferenci předsedů parlamentů členských zemí EU, kde zastupuji český Senát, vystoupila i kolegyně Zoi Konstandopoulou, předsedkyně parlamentu Řecka.

Všichni parlamentáři jsme si museli vyslechnout, jak je Řecko Evropskou unií ožebračováno, jak díky necitlivým a vynuceným reformám diktovaným z Bruselu stoupá v Řecku nezaměstnanost, nejvíce žen, jak jinak, a dokonce i míra záškoláctví řeckých školáků stoupla díky Evropě.

Řecké dluhy jsou podle Zoi Konstandopoulou dluhy evropskými a Řecko za nic nemůže. Je obětí. Nabyl jsem dojmu, že Evropská banka je největším zločincem, protože chce po Řecku, aby splácelo dluhy.

Syriza ústy předsedkyně řeckého parlamentu ukázala, že zodpovědnost, sebereflexe a respekt k pravidlům jsou jí opravdu cizí.

Z facebookového profilu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama