Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.04.2015 23:38:47

Pardubická KDU-ČSL si zvolila nové předsednictvo

Pardubická KDU-ČSL si zvolila nové předsednictvo

V týdnu se uskutečnila výroční členská schůze (dále VČS) městské organizace KDU-ČSL v Pardubicích.

 

Zásadní projev týkající se celostátní a krajské politiky přednesl první vicehejtman Pardubického kraje Ing. Roman Línek.  Jako host se jednání zúčastnila místopředsedkyně Senátu Parlamentu České republiky Mgr. Miluše Horská.

Tato schůze byla zároveň volební. Předsedou městské organizace byl opět zvolen Ing. František Weisbauer, místopředsedy byli zvoleni Mgr. Marie Hubálková, MUDr. Vít Ulrych a Ing. Petr Netolický a dále bylo zvoleno dalších 11 členů městského výboru.

Byla přijata následující usnesení:

1)     VČS děkuje své člence Ing. Věře Novotné za její práci pro městskou organizaci KDU-ČSL od listopadových dnů 1989 až po současnou dobu, za její velký přínos při plnění volebních programů KDU-ČSL z úrovně místopředsedkyně Okresního národního výboru Pardubice a především z úrovně zastupitelky a členky Rady města Pardubice.

2)     VČS navrhuje MUDr. Víta Ulrycha na předsedu okresní organizace KDU-ČSL, navrhuje Ing. Františka Weisbauera a Mgr. Marii Hubálkovou na místopředsedy okresní organizace Pardubice.

3)     VČS navrhuje Ing. Romana Línka na předsedu krajského výboru KDU-ČSL a navrhuje Ing. Františka Weisbauera a MUDr. Víta Ulrycha na členy krajského výboru KDU-ČSL.

4)     VČS navrhuje Mgr. et Mgr. Tomáše Zdechovského do předsednictva KDU-ČSL.

5)     Na návrh Ing. Hany Demlové bylo schváleno usnesení: VČS hodnotí pozitivně stabilizaci zdravotnictví v Pardubicích a celém Pardubickém kraji a dosavadní činnost Rady města Pardubic. Děkuje tímto členům KDU-ČSL, kteří se na těchto dobrých výsledcích podíleli.

6)     Na návrh MUDr. Víta Ulrycha bylo schváleno usnesení: VČS podporuje vedení KDU-ČSL v postoji ke krizi na Ukrajině a odsuzuje agresivní chování Ruska.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama