Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.04.2015 19:58:10

Zdechovský vyzval Zemana k okamžitému odvolání mluvčího

Zdechovský vyzval Zemana k okamžitému odvolání mluvčího

Praha – Europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL) vyzval Miloše Zemana, aby s okamžitě odvolal mluvčího Jiřího Ovčáčka z postu ředitele komunikace.

Podle europoslance Zdechovského jeho přešlap s posledním textem Ferdinanda Peroutky, za který se novinář dostal do koncentračního tábora, je neomluvitelný a absolutně diskredituje nejen hlavu státu, ale i Českou republiku.           

  „Myslím, že s posledním vyjádřením pana Ovčáčka musela dojít trpělivost všem slušným lidem v této republice. Pokud je někdo tak nevzdělaný a hloupý a označí za kolaborantský text fejeton, za který se někdo dostal do koncentračního tábora, musí okamžitě ve své funkci skončit,“ prohlásil europoslanec Tomáš Zdechovský, podle kterého je současný přešlap pomyslnou poslední kapkou. 

             Europoslanec Tomáš Zdechovský také vyzval hlavu státu, aby se pozůstalým po novináři Ferdinandovi Peroutkovi omluvil za to, že ho označil za autora textu, který nenapsal. „Věřím, že Miloš Zeman ukáže svůj nadhled a chybu přizná a omluví se. Rád bych věřil, že zůstal gentlemanem,“ uzavřel europoslanec Zdechovský. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama