Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.05.2015 7:33:00

Czechtourism jako filiálka Agrofertu

Czechtourism jako filiálka Agrofertu

Když se na konci minulého roku objevila v médiích stručná zpráva, že po jedenácti úspěšných letech opouští z iniciativy ministryně pro místní rozvoj K. Šlechtové vedení vládní agentury Czechtourismu Ing. Rostislav Vondruška, málokdo si toho povšiml.

 Ve vlastních, Babišových médiích, ani ve spřátelených médiích se mnoho o Vondruškově odchodu nepsalo, i když tento muž v čele vládní agentury vydržel dlouhá léta a pracoval velmi kvalitně. A zdá se, že soustředěné úsilí této agentury se podepisuje i na letošních nárůstech počtů do země přijíždějících turistů (a to i přes očekávaný pokles turistů z Ruska). Důvody Vondruškova odchodu se tehdy nikdo neobtěžoval uvést. Prostě žádné nebyly… Až teď vidíme, o co šlo.

V médiích se nyní objevila velmi krátká zpráva, že vítězem veřejné zakázky na nákup mediálního prostoru v rozhlase pro agenturu Czechtourism za 5,4 mil. Kč se stala společnost Lin, která patří do mediální divize Agrofertu.

Nechápu, proč si mediální prostor nezajistí Czechtourism sám. Asi by to vyšlo levněji. Ale to by Lin neměla kšeft, že…? A naopak chápu, že R. Vondrušku u svého vítězství v tendru na zajištění mediálního prostoru v rozhlase A. Babiš opravdu mít nechtěl. Možná, že by k tendru pak ani nedošlo.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama