Mgr. Simeon Popov

zastupitel MČ Praha 3
  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.05.2015 8:44:00

Chyťte Babiše!

Chyťte Babiše!

Je nutná mobilizace!

Mobilizuji! Vznikla iniciativa, která by měla být silou odporu a obrany, proti sílícím tendencím jednoho člověka ovládnout náš stát ve všech oblastech. Nejde jen o koncentraci ekonomické moci, ale i politické, legislativní a dokonce i omezení nezávislosti moci soudní. Podpora se hledá u všech bez rozdílů nebo patřičné korelace se zaměřením na zachování demokracie a svobody myšlení, projevu názorů, presumpce neviny. Vítán je každý, politicky aktivní, člen politické strany, hnutí, nezávislého sdružení či spolku, volič, občan, živnostník, obyvatel, tedy všichni, kterým není lhostejno, kam naše krásná země spěje. Každý, kdo je ochoten vyjádřit svůj názor slušně a v souladu s právními předpisy. Svůj názor by rovněž mohl vyjádřit i osobně na demonstraci, která se bude konat začátkem září před Úřadem vlády ČR, Ministerstvem financí ČR, Parlamentem ČR.
Spekuluje se totiž, že ministerské křeslo u státní pokladny již začíná být příliš malé a ambice rostou na pozici premiéra. Je pravdou, že ministr financí je nejvíce vyčnívající osobou z vlády a ostatní jsou daleko za ním v povědomí médií, nebo mu menší či vetší mírou posluhují. Čím dříve využije své (hasnoucí) popularity, tím má větší šanci získat parlamentní většinu. Čas se ovšem krátí a je nezbytné zůstat bdělý! 
Nový slogan ANO: "Jeden pro sebe a všichni za jednoho!" 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama