Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.05.2015 12:04:00

Babiš vyrazil na zteč

Babiš vyrazil na zteč

Andrej Babiš prostřednictvím svého deníku MfD vyrazil na zteč. Tentokrát proti ministru školství Chládkovi.

Ministr Chládek měl na ministerstvo financí v posledních dnech a týdnech několik „drzých“ požadavků, co se týká rozpočtu na rok 2016. Babišova reakce na sebe nenechala dlouho čekat…

Již více než rok MfD trpělivě sbírá dokumenty osobního charakteru proti ministru školství, aby mohl být z vlády vyprovozen a následoval osudu již odešlých tragických ministrů za hnutí ANO, Prachaře a Válkové.

Srovnání do jedné řady s těmito dvěma je ovšem pro Chládka poněkud nespravedlivé, neboť je jako ministr velmi agilní a podařilo se mu prosadit několik pozoruhodných věcí, včetně novely vysokoškolského zákona, vůči které jsou zatím jen minimální protesty.

Je škoda, že se předsedovi vlády zjevně nepodařilo ministra Chládka při pohovoru, který spolu měli zhruba před rokem, více usměrnit.  Bylo by také zajímavé vědět, jaké nahrávky a další „důkazy“ má MfD k dispozici. Zatím toho mnoho nepředvedla.  Výpovědi bývalých pracovníků, kteří odešli s trpkostí, velkou hodnotu nemají. Stejně tak jako podivení se odešlé pracovnice nad tím, že by měla mít zapnutý telefon i v pozdních večerních hodinách a pracovat ve prospěch ministerstva, když to bude třeba, i ve svém volném čase…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama