František Zwyrtek

  • NEZ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.05.2015 21:44:58

Zeptejte se na přijetí uprchlíků v referendu! To je pravá demokracie!

Zeptejte se na přijetí uprchlíků v referendu! To je pravá demokracie!

Evropská unie nás nutí zasadit do střední Evropy Afričany. Lidi jiné mentality, návyků, ovšem bytostného přesvědčení, že se o ně musí někdo postarat, když oni ve své zemi selhali. Ničí řecký ostrov Kos, na jihu Evropy si dělají, co chtějí.

 A teď si to, co chtějí, budou chtít dělat tady. Nerozumí naší řeči, my jejich. Jsou ve svých hlavách zcela jinde, než my. Naše civilizace je jim cizí. Máme je živit, máme kolem nich skákat  jen proto, že jejich země selhala, nezvládla sebe sama. Sami nemáme na důchody, ministr Babiš hrozí zvyšováním daní, pokud nebudeme hlásit všechno všem. Země, která je na tom tak špatně, že hrozí zvyšování daní, přece nemůže dělat pečovatelku těm, kteří sami doma neumějí žít. Nebo...?

Nebo dobře - tak se jich ujměme . ale u nich doma, a udělejme zase kolonie - jsme-li ti lepší, tak prostě vládněme v Africe. Vezměme si jejich bohatství, a starejme se za to o ně jako o malé děti, co se perou - jako o ne zcela svéprávné. Protože to z nich děláme. Ostatně takto kdysi vznikly USA. Podrobili si méně zdatné obyvatelstvo Ameriky, a dnes je to velmoc. Tak nechť si Evropa podrobí Afriku, a vzniknou Spojené státy Africké. Ale tady černochy nechceme - to není rasismus, to je zdravý rozum - patří do jiných krajů, do jiného podnebí, do jiných zvyků. Tady jsou vetřelci vším, co k nim patří. Proč bychom měli platit za jejich neschopnost?

Je to asi tak, jako by vás stát nutil vzít si do své domácnosti vedlejší rodinu, protože tato rodina nezvládla svůj život. Hádají, se, nasekali dluhy, perou se - vezměte si je do obývaku, protože ti schopnější přece musí těm neschopným pomoci. Vést je za ruku. Nabídnout jim svůj byt, svůj majetek, vou společnost. Že vás okradou? Že vám možná také dají přes ústa, protože jinak se chovat neumějí? To nevadí, přesto se o ně starejte.

Proč si hrát na korektnost? Evropa je tam, kde je (mimochodem to taky není právě veselé) tím, že makala. Afrika je tam, kde je, tím, jak makali tam. Nemají právo okupovat naše území, a lodě musí bez milosti zpět na africký kontinent, a předeším tam musí zpět ti lidi. Tady není jjich domov, a ten náš nemají právo po nás požadovat. Nejsme povinni nikomu odevzdat to, co jsme budovali několik generací.

Chcete pomoci? Tak nám Afriku vydejte, a staňte se pouze bydlícími, ne vládnoucími. Protože to neumíte. Co jiného dodat. Není to nacionalismus, ani rasismus. Nazabalujme do těchto slov to, že jsme prostě blbci, kteří makají, aby nám sem kontinent, který neví co se sebou, posílal své "děti", a žádal výživné bez otcovství. Takže nebuďme blbci - a patří se to nahlas říct známým sloganem - svět patří těm, kdo se neposerou. A těm, kdo se nebude bát poslat zpět lidi tam, kam patří. Ať si tam udělají pořádek, a nás do svých selhání netahají.

A schválně - jak by se zachovaly USA, kdyby tyto lodě přistály u jejch břehů? USA, kam bez víz nemůže ani normální civilizovaný člověk? Hádejte. Určitě ne, jako Evropská unie. Slabá až slabošská Eropská unie. Ano, chce to koule, otočit ty lodě, nebo vlastními loděmi ty lidi vrátit zpět. Ale nezbývá, než ty koule mít - protože jak podáme prst, budou tu uprchlíků statisíce. A z nás se stane menšina bojící se o život, o majetek, o svou kulturu. Stačí se podívat na muslimské čtvrti v evropských metropolích. To jsme také byli demokrati?

Ne, žádní demokrati. Naivni blbci. Kteří tím ohrožují sami sebe. 
Proto by politikové měli udělat referendum, protože to je ta pravá demokracie. Aby se lidé mohli rozhodnout, zda chtějí za sousedy Afričany, kterým to prostě doma nejde. Proti hlasu lidu dané země budou evropské kvóty směšné. Proč se nepatjí protože ví odpoěď. Takže se ptám - jak si může unie dovolit rozhodovat proti názoru svých občanů? Kým si myslí, že jsou?

Asii Asiatům Eropu Evropanům. Ameriku Američanům. A tak dále...Všichni ostatní mohou přijet jako hosté - které buď chceme, nebo nechceme přijmout, a když je přijmeme jako hosty, budou se také tak chovat. Jak prosté. Proč pak hledáme jiná řešení? Proč se domníváme, že v islámské zemi by nám dovolili postavit katolický kostel, a naše ženy nechali chodit v minisukních? Nikdy. Tak proč my dovolujeme, aby nám diktovali oni své zvyky? A proč si kde kdo myslí, že sem může přijet a usadit se - v zemích, které jsme vybudovali my? Když je nikdo nezval?

Demokracie vždy doplatila na svou velkorysost. Abychom ji ochránili, musíme být tentokrát tvrdí. A už takovými zůstat. V zájmu evropských hodnost. V zájmu lidí, kteří tu žijeme.





Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama