Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.05.2015 20:47:00

Vítězství zdravého rozumu

Vítězství zdravého rozumu

Obvodní soud pro Prahu 1 dnes J. Nečasovou (dříve Nagyovou) zprostil obžaloby ze zneužití pravomoci úřední osoby v kauze údajného sledování manželky P. Nečase.

Zproštěni byli také spoluobžalovaní exšéfové vojenské rozvědky a bývalý vojenský zpravodajec. Žalobce R. Bajger přitom pro všechny obžalované požadoval nepodmíněný zhruba 3,5 letý trest odnětí svobody.

Z monstrózní policejní akce, kvůli které padla vláda, tedy nezbylo skoro nic. Už zbývají jen kabelky a další dárky, které J. Nečasová údajně dostala, ale nezdanila, tedy záležitost, která je skutečně hodná pádu vlády…

Jsem velmi rád, že jsem svými články kritizujícími práci státního zastupitelství a ÚOOZ dobře předvídal výsledky tohoto procesu a těší mě, že v tomto soudním sporu zvítězil zdravý rozum.  Jsem velmi zvědavý, jak se k celému vyústění kauzy postaví žalobce R. Bajger, pro kterého, stejně jako pro celé státní zastupitelství, je toto rozhodnutí soudu prohra na celé čáře. Být na jejich místě, věděl bych, řečeno s klasikem, „co je má povinnost“.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama