ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.05.2015 21:26:00

Neházím všechny muslimy do jednoho pytle, ale sundejme růžové brýle

Neházím všechny muslimy do jednoho pytle, ale sundejme růžové brýle

Ve čtvrtek se na náměstí v Olomouci odehrál incident u provizorního petičního stánku hnutí Islám v ČR nechceme, kde byly k dispozici podpisové archy petice proti povinným kvótám na přijímání uprchlíků do ČR.

Kolem stánku se shlukla skupina Arabů, kteří křičeli: „Do 15 let budete naši otroci!“. Podle svědků šlo o značně vyhrocenou situaci, při níž se místní občané doslova báli o život. Aby toho nebylo málo, tento incident pokračoval ještě v pátek, kdy znovu skupina asi 20 Arabů začala agresivně ničit vybavení aktivistů IVČRN hned při jeho vybalování. Situace eskalovala tak, že musela zakročit Policie ČR.

Nebudu lidi paušalizovat a házet všechny muslimy do jednoho pytle, ale je vidět, jak tito lidé myslí a jaký mají cíl. Je nejvyšší čas, ne-li pozdě, sundat si růžové brýle a vytáhnout hlavy z písku a říct, že se velice pletou! Žádný občan České republiky nebude ničí otrok a tito lidé se s takovým názorem mohou vydat zpět do své vlasti. My žijeme ve své zemi a nikdo nám nebude říkat, že budeme jeho otroky. Na to je jediná odpověď: NEBUDEME!

Nechci se připojovat k rozněcování jakékoli náboženské, etnické či jiné nesnášenlivosti v naší zemi, ale když vidím plány EU, jak se vypořádat s vlnou imigrantů, je nutné se proti tomu postavit. Evropská komise, jak už asi většina lidí ví, chce, aby Česká republika přijala 1328 uprchlíků, Syřanů a Eritrejců, kteří se přes Středomoří dostali do Evropy. A já musím znovu zdůraznit svůj kategorický nesouhlas s tím, aby naší zemi někdo diktoval, kolik máme přijmout imigrantů. Pomáhat druhým je správné, ale vše má své meze. Je nanejvýš třeba přehodnotit tyto své postoje a nahlížet na problém invaze do Evropy reálně. Ano, ve světle událostí poslední doby mám neodbytný pocit, že jde opravdu o cílenou invazi. Podle informací zpravodajských služeb jsou uprchlíci často mladí muži v produktivním věku a s vojenským výcvikem. Obávám se, že pohlížet na pomoc těmto, zdůrazňuji, ilegálním imigrantům jako na svou povinnost, je hluboký omyl, který by se nám a našim dětem fatálně vymstil. Důrazně apeluji na všechny zodpovědné politiky, a to nejen naše, ale zejména ty evropské. Je třeba důrazně odmítnout jakékoliv nesmyslné kvóty, radikálně změnit azylové právo, učinit Evropu pro takovou imigraci jako zcela nedostupnou a neatraktivní. A to rychle.

Masový příliv imigrantů znamená nejen bezpečnostní riziko, ale nutně povede k eskalaci obrovských sociálních, zdravotních, ekonomických a kulturních problémů.
Česká republika není státem, který by striktně odmítal přijmout občany jiných zemí, právě naopak. Češi jsou solidární národ. Ale mojí povinností je v první řadě hájit práva a bezpečnost našich občanů.

Návrh hnutí Úsvit na novelu zákona o církvích, který zabraňuje šíření nebezpečných náboženství v České republice bude brzy projednávat Poslanecká sněmovna. Věřím že nás a náš návrh podpoří i poslanci jiných stran.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama