doc. JUDr. Pavel Svoboda, Ph.D., D.E.A.

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.06.2015 10:41:30

Prezidente Putine, cítím se Vaším opomenutím poněkud odstrčen

Prezidente Putine, cítím se Vaším opomenutím poněkud odstrčen

Stížnost Vladimíru Putinovi

Vladimír Vladimirovič Putin,
prezident Ruské federace.
Kreml.

Vaše vysokoprevoschodítělstvo, nejjasnější pane prezidente,

dovoluji si ohradit se proti nezařazení své maličkosti na seznam osob, kterým byl v nedávných dnech zakázán vstup do Ruské federace. Toto nezařazení považuji za silně diskriminační a také - pokud dovolíte - Vaše manažerskosti - silně neuvážené.

Na podporu své supliky si dovoluji uvést, že jako europoslanec patřím do skupiny Přátelé evropské Ukrajiny, která např. držela řetězovou hladovku za Ruskem unesenou pilotku a poslankyni Naďu Savčenko a každý den posílala dopis ruskému velvyslanci u EU.

Nedávno jsem se členy této skupiny navštívil Mariupol a obranný bod Šyrokino, abych se na vlastní oči přesvědčil o tom, jak Rusko nedodržuje Minské dohody, ostřeluje civilní cíle a používá nadále těžké zbraně.

Proto jsem i na následné tiskové konferenci v Mariupolu mohl s klidným svědomím rusky říci, že „Putin lže, lže a lže“.
Tento poslední důvod bych dvojitě podtrhnul, protože se domnívám, že je aktuální a mohl by zvýšit mé pořadí v bodovém hodnocení Vaší bystré administrativy.

Věřím, pane prezidente, že laskavě uvážíte tyto mé podpůrné argumenty a dodatečně mě na seznam osob se zakázaným vstupem do Ruska připíšete. Cítím se Vaším opomenutím poněkud odstrčen .

Považoval bych si převelice, kdyby moje jméno mohlo figurovat mezi těmito ctihodnými a slušnými politiky.

Bez veškeré úcty

Pavel Svoboda

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama