Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.06.2015 20:11:27

Velká vlastenecká válka Ukrajiny

Velká vlastenecká válka Ukrajiny

Prezident Ukrajiny Petro Porošenko prohlásil vojenské akce proti svým východním obyvatelům za Velkou vlasteneckou válku Ukrajiny.

 Jen pro připomenutí: v Sovětském svazu i v dnešním Rusku se přitom pojem Velká vlastenecká válka užívá pro druhou světovou válku, v níž Rudá armáda bojovala i proti banderovcům, spolupracujícím s nacisty. To, co prohlásil Porošenko, je plivnutí na všechny oběti, které zemřeli pod nacistickým a fašistickým útlakem. Bohužel se dá očekávat, že i česká vláda, která podporuje vojenské akce na východní Ukrajině, s největší pravděpodobností bude souhlasit s výrokem Porošenka, který přepisuje historii v prospěch poražených nacistů a fašistů.

Petr Cvalín

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama