Jižní Město - náš domov

  • JM-ND
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.06.2015 7:22:56

Likvidace klubu FK Dukla Jižní Město za bílého dne!!!

Likvidace klubu FK Dukla Jižní Město za bílého dne!!!

Jinak se ani nedá nazvat počínání Rady městské části Praha 11, která se vysmála malým dětem z našeho klubu tím, že odsouhlasila nemravný návrh sportovní komise ve druhém kole grantového řízení v oblasti sportu.

Jinak se ani nedá nazvat počínání Rady městské části Praha 11, která se vysmála malým dětem z našeho klubu tím, že odsouhlasila nemravný návrh sportovní komise ve druhém kole grantového řízení v oblasti sportu, kterou vede Michal Horník z HPP 11, který je také předsedou fotbalového oddílu FC Háje JM a SOS Háje. Musím připomenout, že dalším členem této komise je paní Klíčová, rovněž fungující v tomto klubu. Dokážu si tedy živě představit, jak asi funguje práce v této osmičlenné komisi, pokud se to prací dá vůbec nazvat. Ostatně výsledky hovoří za vše. Je to šílené, ale Dukla Jižní Město dostala např. na turnaj pro mládež 100 Kč, slovy: sto korun českých. Dukláček na Letní turnaj pro nejmenší dostal 100 Kč, slovy: sto korun českých. Poslední týden v červnu bude Dukláček pořádat tento letní turnaj na Mikulce. Bude zde přítomno všech pět mateřských škol, se kterými již přes tři roky spolupracujeme. Odhaduji, že zde bude přes 120 malinkých dětí. To jste jim, pánové Horníku a Kosi, přispěli jednou korunou, když k tomu připočtu naši dvacetiprocentní spoluúčast.

Žádám Vás, členové rady, kteří jste se pod tento „krásný dar“ podepsali, abyste nás na této naší akci navštívili, aby vám za to mohly děti poděkovat. Závěrem bych chtěl bez dalšího komentáře uvést, že v klubu FC Háje JM a SOS Háje si nadělili ve 2. kole grantového řízení „skromných“ 510 000 Kč.

Tak co přátelé z ostatních klubů, budeme se na to dívat, nebo s tím začneme něco dělat???

Za svých 250 dětí a jejich rodiče říkám, že my si to líbit rozhodně nenecháme!!!

Petr Sýkora, zastupitel Prahy 11 za Jižní Město – náš domov

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama