Česká pirátská strana

Internet je naše moře!
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.07.2015 11:57:00

Zasedání Republikového výboru v Ostravě

Zasedání Republikového výboru v Ostravě

Širší vedení České pirátské strany se sejde v Ostravě k jednání jak o aktuálních tématech, tak především z důvodů přípravy organizace nadcházejících krajských a senátních voleb.

 Zasedání svolané do Ostravského pirátského centra poskytne prostor k jednání o záležitostech politických i ryze administrativních.

„Přestože jsme stranou internetu a naprostá většina našich vnitrostranických rozhodnutí se odehrává online, nikdo z nás nepochybuje o tom, že bez pravidelných osobních setkání na jednom místě bychom kvůli každodenní vzdálenosti mezi námi nemohli pracovat jako dobře fungující tým,“ vysvětluje předseda Lukáš Černohorský a druhým dechem dodává, že „i přes tematicky oficiální charakter setkání nebudeme nikoho nutit vyměnit neformální oblečení za sako.“

Členové Republikového výboru, stranického orgánu, který u Pirátů představuje pilíř zákonodárné moci, budou mít od 10:00 na programu jednání o koalicích v nadcházejících krajských volbách a spolupráci v senátních volbách.

Během jednání Republikového výboru, a zejména po jeho skončení, bude probíhat také jednání Republikového předsednictva strany o aktuálních úkolech či potenciálních nových kampaních.

Celé zasedání je veřejně přístupné.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama