JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.07.2015 15:26:00

Jižní Moravu sužují vedra. Hejtman vyhlásil zvýšené nebezpečí vzniku požáru

Jižní Moravu sužují vedra. Hejtman vyhlásil zvýšené nebezpečí vzniku požáru

Zákaz rozdělávat nebo udržovat oheň, zákaz kouření, odhazování hořících nebo doutnajících předmětů a zákaz používání zábavné pyrotechniky a jiných obdobných výrobků.

 A to v lesních porostech a jejich bezprostředním okolí, na suché trávě či na plochách zemědělských kultur.

Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek podepsal v pátek 3. července 2015 na návrh krajského ředitele Hasičského záchranného sboru České republiky Jiřího Pelikána Rozhodnutí o vyhlášení doby zvýšeného nebezpečí vzniku požáru. A to v období od pátku 3. července do odvolání.

„Dnes jsem přijal v souvislosti se současnou meteorologickou situací s nedostatkem dešťových srážek a zvýšenými teplotami na celém území Jihomoravského kraje návrh jihomoravského krajského ředitele Hasičského záchranného sboru České republiky. Odpoledne jsem rozhodnutí o době zvýšeného nebezpečí vzniku požáru podepsal a účinnosti nabývá od 18 hodin pátečního dne,“ uvedl hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek s tím, že za porušení hrozí sankce podle přestupkového zákona.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama