Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.07.2015 21:35:00

Proč ČR zaostává v digitální ekonomice?

Proč ČR zaostává v digitální ekonomice?

Pavel Telička uspořádal pracovní snídani pro odborníky v oblasti digitální ekonomiky, které se zúčastnil „digitální šampion“ ČR Ondřej Felix, Ondřej Malý z Českého telekomunikačního úřadu, poslanec Ivan Pilný, náměstek ředitele NBÚ Jaroslav Šmíd aj.

Debata identifikovala jako hlavní příčiny neuspokojivého stavu chybějící politické vedení, nekoordinovaný přístup různých vládních a státních úřadů a institucí i to, že se digitální ekonomika zatím nestala skutečnou vládní prioritou.

Účastníci debaty se dohodli, že do několika týdnů vypracují návrhy konkrétních opatření, která by bylo možné bezprostředně uvést do praxe. Chtějí také oslovit příslušné činitele zodpovědné za rozvoj digitální ekonomiky a další osobnosti se záměrem vnést do této oblasti novou dynamiku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama