ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.07.2015 13:02:47

Brno exotické

Brno exotické

Matěj Hollan, vnuk Járy Cimrmana, myslitel, který již vyřešil všechny problémy světa, mění Brno a názory jeho obyvatel. Když to nejde po dobrém, tak po zlém. Jedno mu nelze odepřít. Brno již je exotické.

 A kdože jsou ti exoti a cože je již exotické?V afrických a asijských zemích je běžné, že politické a řídící funkce vykonávají osoby bez vzdělání. A Brno se snaží toho  dosáhnout také. Zatímco každý městský policista musí mít podle nové právní úpravy alespoň maturitu, Svatopluk Bartík, čelný představitel Žít Brno, šéf legislativního odboru Brno-střed, ji mít nemusí. Když si neví rady, pomůže mu exústavní soudkyně Eliška Wagnerová, a to nejen radou, ale také svými kontakty na místní policisty, státní zástupce, soudce a tak dále. Stačí jeden telefonát a vystrašený policista, státní zástupce, či soudce udělá, co si Bartík přeje. Třeba odloží 11 trestních oznámení.... Absolvent základní školy Bartík, nyní příjemce cca 70 tis. Kč z městského rozpočtu, baví místní zastupitelstvo jako exotický papoušek, pronášející slova svého neomylného, vzdělaného  kamaráda Hollana, který již městu přinesl nezapomenutelné zážitky s cizinci všeho druhu. Připomínáme jeho snahy o kosmopolitní Brno následujícími aktivitami:
- pochod z Pohořelic do Brna s exotickými cizinci
- vypořádal se s nevhodnými cizinci, kteří jedenkráte ročně přijížděli na okruh, aby tam utratili desítky milionů korun. Ale váleli se po trávě a ničili přirozené prostředí housenek, takže jim zatnul tipec
- zbavil město nevhodných cizinců, kteří příjížděli na veletrhy a výstavy. ( např. znemožil výstavu, kterou jsem každý rok pořádal ). 
- odebral městu herny a kasina, čímž vyhnal z hotelů specifickou zahraniční klientelu, která si do města dělala výlety z Rakouska, Německa a Izraele, obsazovala všechny pokoje a za víkend nechala v Brně desítky milionů.  Hráče nahnal na weby svého amerického "kolegy", který jemu a kamarádům posílal a posílá peníze prostřednictvím otevřených fondů právě za títo účelem, aby od legálních provozovatelů přešli hráči na tnelegální zahraniční internetové stránky nebo přímo do černých heren, kterých jsou již v Brně desítky a jejichž vznik je nejviditelnějším výsledkem práce nového "náměstka pro kulturu". 
- společeně se svou kamarádkou, slečnou ing. Kašpaříkovou,  zamezil dalším cizincům podnikat v Brně. Proč by tu měl být nějaký Amazoon a další? Vždyť by se prášilo. 
Na druhou stranu však stejná skupina soudruhů Žítbrnoistů má zájem o jiné cizince. Už pro ně chystají stanion Za Lužánkami, kam je soustředí a potom ( jako v 50. letech minulého stolejí jiní "dobroserové" )  přidělí do jednotlivých rodin. A už trénují větu:"Dobrý den, máte velký dům, velký byt. Toto je pan inženýr z našeho stavebního odboru a řekne vám, kde budou příčiky. A toto jsou vaši noví spolubydlící". Současní exotičtí obyvatelé Brna Brňanům jistě dostačují. A o nových rozhodnou  už bez Hollana a spol. A když ne, tak hledejte moji hlavu nabodnutou na sloupu plotu jako ve Francii. 
JUDr. Ivo Kasal,předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !  


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama