doc. JUDr. Pavel Svoboda, Ph.D., D.E.A.

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.07.2015 15:56:00

Nejsme takové bestie, jaké z nás Okamura dělá

Nejsme takové bestie, jaké z nás Okamura dělá

Šibenice na politické demonstraci je ostuda. Ještě větší ostuda je, že policie nezasáhla. Šibenice a hesla jako „Uprchlíky do moře“ musejí mít trestněprávní následky.

Budu bedlivě sledovat, zda budou odpovědné osoby trestně stíhány - trestní oznámení již byla podána.

Musí být jasné, že v civilizovaném státě platí opak toho, co říkalo jiné heslo demonstrantů - „Vezmeme zákon do vlastních rukou.“

Uprchlíci jsou lidé, kterým doma hrozí smrt a mučení. Jim i jejich dětem. To nejsou obyčejní ekonomičtí migranti. Můžeme diskutovat, zda uprchlíky přijmeme nebo nepřijmeme. Stavět jim u nás šibenice ale nebudeme, to je kultura nenávisti, která nemá v Evropě a v naší zemi co pohledávat. Radikalizace společnosti, strach a agrese, to je přesně to, co po nás chtějí islamisté.

Bravo, pane Okamuro, pomáháte jim dokonale.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama