František Zwyrtek

  • NEZ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.07.2015 21:53:17

Ústava nám přikazuje chránit naše hodnoty. Vše ostatní je protiústavní

Ústava nám přikazuje chránit naše hodnoty. Vše ostatní je protiústavní

Pohrdáme naší Ústavou? Proč tolerujeme schvalování trestného činu nelegálního překročení hranic? Popřeli by Američané svou Ústavu? Tak proč bychom to probůh měli dělat my, a být za naivní intelektuály, kteří podají ruku, aby riskovali její useknutí?

Znáte naši Ústavu? Připomeňme její úvod - ten totiž plně postačuje... K čemu?

Abychom uměli říct bez falešného lidumilství a naivního bezbřehého přesvědčení, že překročením hranic přijmou lidé žijící ve středověku NÁHLE evropské zvyky a hodnoty, ti, kteří si neváží žen, je náhle budou vnímat jako sobě rovné (které se obvykle neznásilňují), ti kteří považují bezvěrce za lidi určené k zabití, protože pak se já spíše dostanu do nebe, je náhle budou milovat, zkrátka že lidé, kteří sem přišli přesvědčeni, že si mohou zabírat naše země, si nebudou zabírat i to, co je v nich... TITO LIDÉ TADY NEMAJÍ CO DĚLAT, PROTOŽE UŽ POLOŽENÍM SVÝCH NOHOU NA NAŠE ÚZEMÍ PÁCHAJÍ TRESTNÝ ČIN.
A každý z nás, kdo tvrdí opak, porušuje zákony této země, protože schvaluje trestný čin a popírá Ústavu České republiky.

Její preamblule zní totiž takto:

My, občané České republiky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku,
v čase obnovy samostatného českého státu,
věrni všem dobrým tradicím dávné státnosti zemí Koruny české i státnosti československé,
odhodláni budovat, chránit a rozvíjet Českou republiku v duchu nedotknutelných hodnot lidské důstojnosti a svobody
jako vlast rovnoprávných, svobodných občanů, kteří jsou si vědomi svých povinností vůči druhým a zodpovědnosti vůči celku,
jako svobodný a demokratický stát, založený na úctě k lidským právům a na zásadách občanské společnosti,
jako součást rodiny evropských a světových demokracií,
odhodláni společně střežit a rozvíjet zděděné přírodní a kulturní, hmotné a duchovní bohatství,
odhodláni řídit se všemi osvědčenými principy právního státu,
prostřednictvím svých svobodně zvolených zástupců přijímáme tuto Ústavu České republiky...


NIKDO, ani Evropská unie, nás nemůže přinutit popřít naši základní právní normu. Proto ty, kteří chtějí demonstrovat za přijetí uprchlíků, a tzv proti nenávisti, chci napřed upozornit, že schvalují trestný čin a popírají Ústavu České republiky, což je občansky na pováženou, a pak bych je chtěl ujistit - NE VY, kteří uprchlíky chcete z mně neznámých důvodů přijímat, ale MY, KTeŘÍ TOMU BRÁNÍME A JSME PROTI předcházíme nenávisti, která by zavládla v naší zemi, až by se sem lidé z afrických plání a muslimských etnik dostali a začali nám kázat, jaké maso máme jíst, kterého Boha vyznávat, a že ženám nepatří volební právo (pouze právo mlčet a plnit mužské živočišné touhy). Až pak by tady byla nenávist. Zatím tu není. Ani ji tu nechceme. Proto sem my normální lidí s životní zkušeností nechceme uprchlíky ani černé, ani muslimské - ne pro barvu pleti, ale pro to, odkud jsou a s čím k nám přicházejí.

A narozdíl od vás se řídíme příkazem naší Ústavy. Čím se řídíte vy, než jen bezbřehou naivitou, s níž podáte ruku, aby vám ji jednou pod tíhou práva šária třeba usekli? Začněte používat rozum, zkušenost, intuici - a když nic z toho nezafunguje, dodržujte alespoň zákony této země. Počínaje Ústavou. Je smutnou pravdou, že někteří z těch vámi vítaných uprchlíků by si ji nemohl přečíst, i kdyby byla v jejich řečí - jsou totiž analfabeti. To připomínám ne proto, že bych s nimi lidsky nesoucítil, to připomínám proto, že určitá komunikace je možná jen s lidmi, kteří komunikovat umějí a jsou alespoň základně vzdělaní. Ne s lidmi, kteří jsou zvyklí si prostě vzít, co chtějí. Začali naším kontinentem. Pak budou chtít ty ženy, pak jídlo, pak majetky - protože prostě ... chtějí. Nebudou diskutovat o tom, zda jim to patří. Kdyby takto uvažovali, nikdy nemohou přijít bez pozvání a dovolení sem.

Poučme se z kolébky demokracie - Ameriky. Mezi Mexikem a USA je dnes čtyřmetrový plot. A nemohou si ho vynachválit - protože jinak byli stále pod tíhou náporu  lid odtud. Čím je Evropa méně hodnotná než USA?








Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama