Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.07.2015 6:40:53

Občané se sešli v Louňovicích pod Blaníkem

Občané se sešli v Louňovicích pod Blaníkem

V sobotu 4. července se na úpatí Velkého Blaníku uskutečnilo setkání, kterého se účastnil i radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek.

V sobotu 4. července se na úpatí Velkého Blaníku uskutečnilo setkání, kterého se účastnil i radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek.

„Každoroční akce, kterou pořádají středočeští komunisté, se zaměřuje nejen na přírodní a turistické cíle Blaníku, ale i na historické reminiscence a jejich odkaz pro současnost. Připomíná blanické rytíře, tzv. církevní restituce a letos i mistra Jana Husa,“ sdělil radní Štefek.

Lidé mohli využít i občerstvení a kulturní program, podiskutovat s poslanci, zastupiteli a představiteli strany. Mnoho z nich se také vydalo na rozhlednu na Velký Blaník.

Připraveno bylo i mimořádné číslo Halo novin věnované právě Janu Husovi, na místo se přijela podívat i delegace z družební slovenské komunistické organizace z Žiaru nad Hronom nebo předseda Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov v Žiaru nad Hronom Jaroslav Bulko.

Nechybělo ani vystoupení poslanců Stanislava Grospiče, Jana Klána, místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně Miloslavy Vostré, šéfa Ústřední rozhodčí komise Zdeňka Levého nebo krajské zastupitelky a radní pro zdravotnictví Jiřiny Fialové. Oblíbená byla také scénka s abatyší a blanickým rytířem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama