ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.07.2015 11:26:06

Kraj opravil silnice a most v lokalitě Havlíčkův Mlýn na Berounsku

Kraj opravil silnice a most v lokalitě Havlíčkův Mlýn na Berounsku

Středočeský kraj dokončil dlouho očekávanou rekonstrukci mostu v obci Tmaň – Havlíčkův Mlýn přes Suchomastský potok a spolu s ním opravil i navazující silnice třetí třídy

Středočeský kraj dokončil dlouho očekávanou rekonstrukci mostu v obci Tmaň –  Havlíčkův Mlýn přes Suchomastský potok a spolu s ním opravil i navazující silnice třetí třídy ve směru na Králův Dvůr a Koněprusy, a to včetně unikátní křižovatky v podobě tzv. pěticestí.

„Most musel být vzhledem ke špatnému stavu zrekonstruován komplexně a silnice o celkové délce 1,6 kilometru byly opraveny za použití technologie recyklace za studena.  Díky tomu dojde k prodloužení životnosti nového povrchu vozovky,“ upozornil hejtman Středočeského kraje Miloš Petera. Tento způsob opravy silnic nezatěžuje během prací přilehlé komunikace staveništní dopravou a blízké skládky odpadem ze stávající vozovky. Zprovoznění mostu i nově opravené silnice podle hejtmana výrazně zlepší obslužnost v lokalitě.

Rekonstrukce mostu a navazujících silnic, kterou pro Středočeský kraj coby investora provedla firma ČNES dopravní stavby, a. s., si vyžádala celkem cca 16 milionů korun. Podíl Středočeského kraje činí 1,6 milionu korun a dotace z ROP SČ celkem 13,6 milionu korun.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama