ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.07.2015 12:12:54

Nový dotační program podpoří dětské skupiny

Nový dotační program podpoří dětské skupiny

Nový krajský dotační program podpoří dětské skupiny jako alternativní formu péče o předškolní děti. Rozhodla o tom krajská rada 30. července 2015.

 



„Pro letošní rok jsme tento program zvolili jako pilotní. Vyčlenili jsme dva miliony korun. Žadatelé budou moci získat až 200 tisíc korun na ty nejdůležitější věci, které jsou spojeny s činností dětských skupin, předpokládáme z jejich strany minimální spoluúčast čtyřicet procent,“ uvedl náměstek hejtmana Roman Celý.

Podrobnosti dotačního programu budou zveřejněny na dotačním portálu Jihomoravského kraje http://dotace.kr-jihomoravsky.cz/ v části Sociální a rodinná politika.

Rada na svém jednání také doporučila krajskému zastupitelstvu schválit dotaci 165 450 korun Asociaci center pro rodinu na projekt Spokojený senior a dotaci 300 000 korun Centru pro rodinu a sociální péči na fungování sítě Family pointů na jižní Moravě.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama