Jindřich Pilc

  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.07.2015 17:19:49

Šaría předvoj v Česku sklízí ovace

Šaría předvoj v Česku sklízí ovace

Chcete, aby byl váš majetek v bezpečí? Chcete, aby ostatní respektovali vaše majetková práva? Respektujte majetková práva ostatních. Chovejte se k lidem tak, jak chcete, aby se oni chovali k vám.

Útočí někdo na cizí majetek? Podporujete dokonce tohoto útočníka? Váš majetek se v tu chvíli ocitá v ohrožení!

Útočí váš stát na majetek "kulaků"? Potom nežijete ve státě, který respektuje majetková práva. Nežijete ve státě, ve kterém je bezpečno.

Někdy na podzim 2013, rok před komunálními volbami, byla zahájena cílevědomá, vytrvalá mediální kampaň pracující na rozkulačení provozovatelů heren a hracích automatů, která vynesla zakazovače do zastupitelstev měst a obcí.

Říkáte si, jak asi v Německu mohla uspět Národně socialistická německá dělnická strana (NSDAP)? Za podpory velké části veřejnosti. Říkáte si, jak je možné, že se léta mohla udržet u moci? Za podpory velké části veřejnosti. Obranou proti nadšenému budování totalitní společnosti je kritické myšlení a individualismus. Totalitní režimy z principu bývají kolektivistické.

Pachatelé dobra prosazují jeden z atributů zón pod kontrolou práva šaría: zlikvidování heren a hracích automatů.

Marketingový produkt, který je vládní koaliční stranou, hlasuje pro schválení zákonů "proti hazardu" a pro zvýšení zdanění herního průmyslu. Kdo si ještě vzpomene na předvolební slib: Nebudeme zvyšovat daně?

Právo na majetek znamená právo nakládat s majetkem podle svého vlastního rozhodnutí.

Vaše právo na majetek bude moci zůstat v bezpečí v tom případě, když budete bránit právo na majetek i takové nepopulární skupiny, jako jsou například provozovatelé hracích automatů.

"Každého člověka jmění se musí hájiti, a kdo se cizího jmění dotýká, kdo do cizího jmění sahá, jest komunista! Jen majitel sám právo má se svým jměním dle své vůle nakládati a každé míchání se do toho odjinud jest komunismus!" – Karel Havlíček Borovský

Důsledné respektování majetkových práv nás ochrání před pádem do propasti barbarství totalitního režimu. Dobrým začátkem bude třeba prosazování myšlenky, že každý člověk je vlastníkem sebe sama a že není majetkem nikoho jiného.

autor je místopředseda krajského sdružení Svobodných v Ústeckém kraji




































vyšlo na blog.idnes.cz
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama