Mgr. Jan Paparega

  • BPP
  • Most
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.08.2015 16:33:00

Autodrom Most svůj provoz omezí. Lidé si stěžovali

Autodrom Most svůj provoz omezí. Lidé si stěžovali

Primátor Mostu jednal s vedením autodromu. Výsledkem jednání je dílčí omezení provozních hodin. Vedení autodromu zve občany na jednání 12. srpna. Společné prohlášení města Mostu a Autodromu Most:

O možnostech omezení provozu autodromu jednal tento týden mostecký primátor Jan Paparega s předsedou představenstva akciové společnosti AUTODROM MOST a.s. Josefem Zajíčkem a generálním ředitelem autodromu Jiřím Voloveckým.  Tématem schůzky byly stížnosti občanů čtvrti Souš na hluk, rozšíření provozních hodin závodní dráhy do 20 hodin a hledání možností, jak tyto negativní vlivy omezit.

Jednání bylo uzavřeno s tím, že provoz na závodní dráze bude, krom dvou dnů v týdnu ukončen vždy do 18 hodin. V úterý a ve čtvrtek bude ze strany společnosti AUTODROM MOST a.s. provoz zachován až do 20 hodin.

Vedení společnosti AUTODROM MOST a.s. zve také občany na setkání, které se uskuteční 12. srpna od 16 hodin v prostorech polygonu, aby s nimi o provozu autodromu a o hluku, na který si občané stěžují, jednali. Na setkání bude přítomno i vedení města Mostu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama