JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.08.2015 9:43:03

Po roce opět na Zdelovské lávce

Po roce opět na Zdelovské lávce

Zdelovská lávka byla jednou z nejvydařenějších akcí loňské prázdninové Antl tour, a tak není divu, že jsme ani letos na koupališti ve Zdelově nemohli chybět.

A bylo to znovu milé setkání s přáteli – starostou obce Mírou Bozetickým, dobrovolnými hasiči, legendou mezi sportovními komentátory Štěpánem Škorpilem a dalšími kamarády.

Také letos padlo několik rekordů lávky, zejména ten v počtu startujících v jednotlivých disciplínách pořadatele hodně potěšil.

A jak viděl klání Miroslav Antl?

Zdelovskou lávku považuji za jednu z nejlepších a nejzábavnějších akcí, které navštěvujeme. Vždy mne překvapí vysoká návštěvnost a zejména každoročně narůstající počet aktivních účastníků pestrého programu. K zábavě, ale i k dramatičnosti, zcela nepochybně významně přispívá nejlepší sportovní komentátor současnosti a můj kamarád Štěpán Škorpil z TV Eurosport, který svým profesionálním přístupem, humorem a grácií komentuje zábavné sportovní zápolení jako mistrovství světa či olympiádu. A my si vždy bezvadně odpočineme. I proto se snažíme tuto akci podporovat i finančně... Panu starostovi Zdelova Miroslavu Bozetickému patří velký dík za skvělou organizaci a neobvykle hodnotné ceny...!

Podívejte se na atmosféru letošního lávky, tak jak ji zachytil Honza Dušek v reportáži Krajské TV:

https://www.youtube.com/watch?v=w_DIF2iSlLc

Článek o akci přinesl také Martin Fletcher na Orlickém netu:

http://www.orlicky.net/index.php?id_zpravy=13684298901438534638

A nechybí fotografie v naší fotogalerii:

http://www.miroslavantl.cz/fotogalerie/413-zdelovska-lavka-2015

Zdravíme, přejeme krásné léto

a těšíme se na další setkávání

posádka Antlonu

Mirek Antl

Mirek Hofmann

Jarda Unger

Martin Fletchter

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama