Ing. Michaela Šojdrová

  • KDU-ČSL
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.10.2010 9:57:52

Rozumné reformy v Senátu podpoříme

Rozumné reformy v Senátu podpoříme

Z tiskové konference úřadující předsedkyně KDU-ČSL.

„Ještě jednou děkuji všem voličům, kteří podpořili KDU-ČSL v komunálních a v senátních volbách. Jsme stranou, která v senátu bude podporovat rozumné reformy. V tomto smyslu chápu také podporu premiéra Nečase, kterou vyjádřil kandidátům KDU-ČSL pro druhé kolo senátních voleb. V reakci na toto prohlášení vyzývám naše voliče, aby tam, kde není kandidát KDU-ČSL, podpořili kandidáty, kteří jsou pro rozumné reformy,“ uvedla úřadující předsedkyně Michaela Šojdrová dnes večer.

„Počítám s tím, že konkrétní podporu kandidátům ve druhém kole vyjádří naši kandidáti, kteří do dalšího kola nepostoupili,“ dodala Michaela Šojdrová. „Svou osobní podporu chci vyjádřit v obvodě 76 (Kroměříž) Zdeňkovi Janalíkovi a v obvodě 40 (Kutná Hora) Zdeňkovi Nováčkovi (TOP 09),“ dodala.

Kandidáti KDU-ČSL, kteří postupují do II. kola:
Petr Šilar,
Stanislav Juránek,
Zdeněk Peša,
Horská Miluše (nezávislá kandidátka s podporou KDU-ČSL)
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama