ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.11.2010 8:40:00

U fotovoltaik chceme garance vlády

U fotovoltaik chceme garance vlády

ČSSD žádá garanci vlády, že novela nebude retroaktivní, což by v budoucnu mohlo přinést sankce za arbitráže.

„U fotovoltaiky bych chtěl poukázat na několik věcí, které padly na jednání poslaneckého klubu. Především chceme garanci vlády, že se v tomto případě nejedná o retroaktivitu, o něco, co by v budoucnu mohlo přinést sankce za arbitráže," řekl Jeroným Tejc k vládnímu řešení navýšení cen díky solárním elektrárnám.

„Pokud vláda navrhuje tento způsob jako správný, pak chceme, aby premiér, ministr financí a ministr průmyslu a obchodu jasně na plénu poslanecké sněmovny řekli, že oni berou osobní odpovědnost za to, že zde žádné arbitráže nehrozí," upřesnil Jeroným Tejc a dodal, že poslanci sociální demokracie nebudou blokovat tento návrh.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama