Mgr. Bohuslav Sobotka

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.11.2010 20:22:19

Během posledních tří let došlo ke zvýšení daně z nemovitosti již dvakrát

Během posledních tří let došlo ke zvýšení daně z nemovitosti již dvakrát

Statutární místopředseda sociální demokracie Bohuslav Sobotka na páteční tiskové konferenci reagoval na informace o tom, že ministerstvo financí má v úmyslu zvýšit daň z nemovitosti.

Bohuslav Sobotka řekl, že pokud je tato informace pravdivá, jedná se o další porušení slibu ODS a TOP 09, že nebudou zvyšovat daně.

Bohuslav Sobotka připomenul, že Nečasova vláda již v Poslanecké sněmovně protlačila návrh na zvýšení daně z příjmu fyzických osob a také zpětné zdanění stavebního spoření. "Během posledních tří let navíc došlo ke zvýšení daně z nemovitosti již dvakrát. Tomuto návrhu přitom nepředchází žádná analýza, zda lidé ještě zvládnou zvýšenou daň platit," řekl na tiskové konferenci Bohuslav Sobotka. "Pokud jde o zvyšování daně z nemovitosti, jsme jednoznačně pro to, aby bylo definováno určité pásmo, do kterého už k dalšímu zvyšování daňové zátěže nedojde," dodal Bohuslav Sobotka.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama