PaedDr. Alena Gajdůšková

Vždy na Vaší straně!
  • SOCDEM
  • Zlínský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.11.2010 16:04:00

Boj proti násilí na ženách a domácímu násilí

Boj proti násilí na ženách a domácímu násilí

Alena Gajdůšková vystoupila při příležitosti Mezinárodního dne boje proti domácímu násilí na akci, kterou spolupořádala organizace Rosa.

Alena Gajdůšková, jako členka Parlamentního shromáždění Rady Evropy, vystoupila při příležitosti Mezinárodního dne boje proti domácímu násilí na akci, kterou spolupořádala organizace Rosa, které se problematice domácího násilí v České republice věnuje.
 
Ve svém úvodním vystoupení představila postoje a východiska, se kterými přistupuje Rada Evropy k problematice násilí na ženách a domácího násilí. Rovněž představila právě dokončovanou novou Konvenci Rady Evropy k násilí na ženách a domácímu násilí. Akce se konala 25. listopadu 2010 v Zeleném salonku Kolovratského paláce Senátu Parlamentu ČR.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama