Mgr. Jan Kubata

  • Ústí nad Labem-Střekov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.01.2011 17:55:00

Ministr Bárta zatím nedoložil své nedělní výroky

Ministr Bárta zatím nedoložil své nedělní výroky

Předseda regionálního sdružení ODS v Ústeckém kraji Jan Kubata dnes vyzval ministra dopravy Víta Bártu, aby doložil své výroky z nedělních Otázek Václava Moravce.

Ministr v pořadu hovořil o nelegální činnosti na regionálním Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) v Chomutově související s vlivem některých členů ODS.  

„Ministr Bárta v nedělních Otázkách Václava Moravce uvedl, že výsledky auditů regionálních Ředitelství silnic a dálnic odkryly nelegální činnost jejich manažerů, která konkrétně v Ústeckém kraji nějakým způsobem souvisí s ODS. To je vysoce závažné nařčení. Slíbil, že v tomto týdnu zveřejní důkazy a podá trestní oznámení. Žádné důkazy nezveřejnil a trestní oznámení hodlá podat na manažera ŘSD kvůli užívání auta,“ říká předseda regionálního sdružení ODS v Ústeckém kraji Jan Kubata. „Ministr Bárta musí svá závažná tvrzení rychle a hodnověrně doložit. Čím déle bude k celé věci mlčet, tím rychleji poroste podezření, že jde o veřejnou blamáž a snahu zakrýt problémy jeho resortu s dostavbou D8, která je pro ústecký region naprosto klíčovou dopravní tepnou.     

„Podle mého soudu by měl ministr Bárta rovněž objasnit, zda byl audit v chomutovské pobočce Ředitelství silnic a dálnic skutečně vyhlášen až v pondělí 10. ledna, tedy den poté, co o výsledcích auditu hovořil v diskusním pořadu České televize,“ dodává Jan Kubata.

Jan Kubata, předseda RS ODS Ústeckého kraje
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama