Česká pirátská strana

Internet je naše moře!
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.01.2011 7:47:32

Ivo Vašíček kandiduje za Pirátskou stranu do Senátu

Ivo Vašíček kandiduje za Pirátskou stranu do Senátu

Praha, 26.1.2011 – tisková zpráva České pirátské strany

Republikový výbor České pirátské strany potvrdil 3. místopředsedu ČPS, PaedDr. Ivo Vašíčka, jako kandidáta do Senátu ČR v kladenském obvodě. Oficiální přihláška byla dnes podána.

Ivo Vašíček se narodil 5.12.1961 v Olomouci. Má tři děti. Vyrůstal a studoval v Brně, kde v roce 1986 získal titul PaedDr.. Učil na ZŠ i VŠ. Na přelomu roku 1989/90 byl krátce politicky aktivní v Občanském fóru. Do roku 1997 v různých manažerských pozicích řídil rozvoj telekomunikační firmy v rámci Evropy. Od roku 1998 poskytuje se svou vlastní firmou odborné manažerské služby českým i nadnárodním společnostem. Největší úspěchy má při formulacích strategií a při krizovém řízení.

Ke středním Čechám má Ivo vřelý vztah, přes deset let života prožil v obci Zvole a situaci občanů kteří denně dojíždějí za prací do Prahy tak dobře rozumí.

Svojí politickou angažovaností chce společnosti pomoci zvládnout strukturální změny vyvolávané rozvojem technologií. Je prezidentem ČIMIB (Český institut manažerů informační bezpečnosti). Právo na svobodné šíření informací a na soukromí považuje za základ všech osobních svobod. Ivo Vašíček je také VIP bloggerem na portálu idnes.cz. Jeho články můžete nalézt na adrese: http://vasicek.blog.idnes.cz/.

Ivo Vašíček svou kandidaturu komentoval: "Současný politický systém hájí zájmy podnikatelských skupin a nadnárodních korporací. Nemohu to zatím změnit. V roli senátora budu získávat pro občany důležité informace a sdílet je na Internetu.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama