Mgr. Vlasta Bohdalová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.02.2011 15:48:00

Ministr Dobeš by měl zveřejnit výši odměn, které resort zaměstnancům dal

Ministr Dobeš by měl zveřejnit výši odměn, které resort zaměstnancům dal

Považuji za zcela nepřijatelné to, aby ministr školství Josef Dobeš bagatelizoval rozdělování desetitisícových odměn ve svém rezortu s tím, že takové finanční toky jsou pod jeho rozlišovací úroveň, jak citují ministra dnešní média.

Pokud skutečně nemá šéf resortu přehled o tom, jak se systémově v resortu peníze zaměstnancům rozdělují, pak je to velmi alarmující zpráva pro jeho kompetenci řídit oblast školství. Bagatelizování „pouhých“ desetitisícových položek je v době, kdy vládní koalice škrtá tisícikoruny důchodcům, invalidům či rodinám s dětmi, velmi nezodpovědné.

Vyzývám proto ministra školství Josefa Dobeše, aby veřejně sdělil, jak jeho resort rozděloval odměny a kdo tyto odměny dostal. Jen tak vyvrátí podezření z toho, že namísto ohodnocení zaměstnanců na základě pracovních výkonů šlo o ohodnocení na základě osobních vazeb.

Vlasta Bohdalová, stínová ministryně školství za ČSSD

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama