Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.08.2015 6:36:00

Dohoda o TTIP ovlivní životy lidí na řadu let dopředu

Dohoda o TTIP ovlivní životy lidí na řadu let dopředu

Poslankyně Evropského parlamentu Kateřina Konečná se dnes zúčastnila debaty o TTIP, kterou zorganizoval v Poslanecké sněmovně server EurActiv.cz.

 Mimo europoslanců Pavla Teličky, Pavla Poce, Jana Zahradila a poslankyně PSP ČR Heleny Langšádlové se debaty zúčastnili i zástupci českých ministerstev, Evropské komise v ČR a další.

V úvodu Kateřina Konečná shrnula hlasování v Evropském parlamentu, které se uskutečnilo v tomto týdnu. „Mandát, který byl dán Evropské komisi, je podle našeho názoru velmi laxní a dá se vykládat velmi různě. Nezaručuje žádnou míru ochrany a nezahrnuje výhrady, které přednáší především občanská veřejnost a neziskové organizace," řekla Kateřina Konečná a dodala, že je důležité, aby se občané ČR o TTIP více zajímali, protože právě tato dohoda ovlivní jejich životy na řadu let dopředu, a to i díky schválení možných nižších potravinových standardů v USA, než jsou v Evropě.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama