Ing. Bc. Ivan Noveský

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.08.2015 12:09:44

Český vlastenec= hnědokošiláč

Český vlastenec= hnědokošiláč

Pokud 72% občanů, kteří se bojí a tedy nechtějí mít doma imigranty, je nejvyššími představiteli označeno za fašisty a pokud Česká republika "hnědne" dle Mitrofanova, nezbláznil se svět, naši politici a naši novináři (tedy až na výjiímky)??

 Český vlastenec, který se bojí o Českou republiku a je ochoten za ni bojovat = hnědokošiláč?? Nálepkovat české vlastence, kteří pouze chtějí situaci řešit a diskutovat o ní, to je i na české novináře známé neschopností popsat realitu, trochu příliš!! Všichni občané ČSR, kteří padli za Českou republiku byli nakonec hnědokošiláči? Dějiny se v posledních letech přemalovávají daleko více a možná i brutálněji, než za komunistů, ale čeho je moc, "toho je zu viel.." říkávala moje babička a to Němce moc "nemusela", díky zkušenostem s Gestapem.
Možná ti Němci, kteří vraždili naše vlastence a jejich potomci dnes zvou do Evropy horem dolem bojovníky z Islámského státu, místo toho, aby pomohli Italům a Řekům zabezpečit vnější Schengenskou hranici, byli vlastně ryzí demokraté a 3. říše vzor demokratického státu!? 
Možná do EU přicházejí i jiní, kromě mladých, dobře vycvičených a vybavených, mužů, ale kde je statistika imigrantů, kolik mužů, kolik žen, kolik dětí, v jakém věku, z jakého státu??? Již vymřeli všichni investigativní novináři v ČR, které zajímala pouze fakta a ne populistické "kecy" z jedné či z druhé strany a kteří by byli schopni, na základě policejních statistik, napsat: "v roce 2014 připlavalo, přiletělo, přišlo, apod. tolik a tolik a takových legálních a tolik nelegálních imigrantů, dtto v roce 2015......" Nějak to nikde není k nalezení, proč asi??
Na co vlastně máme veřejnoprávní média, která by měla zajistit objektivní informovanost českých občanů? Dnes se diskutuje a nikdo opravdu neví o čem.....a 72 % českých občanů, kteří se bojí imigrantů a tedy je nechtějí mít doma, bylo automaticky prohlášeno za fašisty!! Neměli by naši politici a naši novináři (kromě opakovaně dehonestovaných česko-slovenských vlastenců, t.j. pana prezidenta a jednoho místopředsedy vlády) vyměnit české občany za nějaké vhodnější občany, t.j. občany méně xenofobní a více poslušné, např. muslimy (v Islámském státě disciplina díky trestu smrti funguje super), přeji jim v tomto počínání hodně štěstí. Pouze jim doporučuji studium koránu....
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama