Vojtěch Němec, DBA, MBA, BBA

Dny ztrát sto hlasů ze sta dobrovolná gesta a povinný strach
  • PRO
  • Český Krumlov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.08.2015 21:54:21

Audit společnosti schválen

Audit společnosti schválen

Po skoro roce je rozhodnuto

 Vážení přátelé a příznivci hnutí ANO2011,

dne 27.08.2015 proběhlo stěžejní zastupitelstvo. Bodem č. 17 bylo schválení auditu městské společnosti ČKRF tak, jak bylo navrženo pracovní skupinou pro audity s tím, že návrh byl pojat výhradně v gesci rady města s odkazem na §102 zákona o obcích. Podali jsme protinávrh ústy našeho zastupitele MVDr. Libora Janoucha ve znění: Pracovní skupina pro přípravu auditů připraví průběh výběrového řízení na audit společnosti ČKRF.
tj. připraví podklady pro oslovení auditorských společností na základě návrhů rady města a politických subjektů, účastní se otvírání obálek a vyhodnocení nabídek, vypracuje návrh pořadí a jeho zdůvodnění. Zadavatelem a zároveň schvalovatelem výběrového řízení bude zastupitelstvo města Český Krumlov. Náš návrh, v právně upravené podobě, byl přijat počtem 12. hlasů za pomocí části koalice a KSČM. Starosta města trval na jmenovitém hlasování, poněvadž se domnívá, že je náš návrh protiprávní. My jsme společně s ODS, ústy paní zastupitelky JUDr. Zajíčkové, podali výklad odkazující na zákon § 84 odst. 2. s písemným vyjádřením právníka ministerstva vnitra. Bohužel musíme konstatovat fakt, že bývalý člen zastupitelského klubu a lídr kandidátky Mgr. Oldřich Hluško, který byl zvolen za hnutí ANO2011 a tudíž se zavázal plnit předvolební program, který prosazujeme, hlasoval proti návrhu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama