JUDr. Stanislav Polčák

  • STAN
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.08.2015 20:01:00

Ve volbách budeme usilovat především o kraje

Ve volbách budeme usilovat především o kraje

Chceme bezpečné kraje. Starostové a nezávislí debatovali o svém programu pro krajské volbyStarostové a nezávislí debatovali o svém volebním programu pro krajské volby v roce 2016.

 První setkání proběhlo na Moravě od 24. do 25. srpna, druhé setkání se konalo v Čechách od 26. do 27. srpna.

Starostové a nezávislí jsou politickým subjektem budoucnosti, a i proto už nyní pečlivě debatujeme o všech bodech našeho volebního programu,“ říká zastupující předseda Petr Gazdík.

Debat se zúčastnily špičky vedení hnutí, mezi nimi Petr Gazdík, Stanislav Polčák, Věra Kovářová, Martin Půta, nebo třeba radní hlavního města Prahy Jana Plamínková.

„Je vytvořeno několik pracovních skupin z odborníků, kteří se věnují zásadním bodům z našeho programu. Budeme usilovat především o kraje, které jsou kompetenčně silné, nekorupční, efektivní, finančně soběstačné a bezpečné,“ říká místopředseda hnutí Stanislav Polčák.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama