JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.09.2015 16:04:42

S uprchlíky je to u nás fakt na hlavu...

S uprchlíky je to u nás fakt na hlavu...

Četl jsem rozhořčenou reportáž redaktora Parlamentních listů, který popisoval vcelku nudný fakt příjezdu patrně syrských uprchlíků z Rakouska a Maďarska v nočním rychlíku a nechápal, pro je knám rakouští a němečtí policisté pouštějí.

  A já se ptám : Je schopen si pan redaktor dát dohromady 1+1 ?

Je přece samozřejmé, že by byla pitomost, aby je zadržovali, když šéfka německé vlády prohlásila, že uprchlíky ze Sýrie převezme v neomezeném množství.

Pan redaktor by se spíše měl ptát, proč ty uprchlíky, kteří si řádně koupili jízdenku nepouštíme  dál a budeme je zde zadržovat.

No budeme-li takto dál postupovat, tak zde zakrátko budeme mít fakt tisíce uprchlíků v našich táborech za situace, kdy oni tady rozhodně nechtějí být, Rakousko či Maďarsko je zpět nevezme a my – idioti je odmítáme pustit tam, kde je chtějí.

Jestli tohle není na hlav u, tak fakt nevím.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama