Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.09.2015 4:31:00

Pravdoláskaři si myslí, že... Ve skutečnosti dusí svobodu

Pravdoláskaři si myslí, že... Ve skutečnosti dusí svobodu

Za kořeny současných problémů s islámem a islámskými imigranty považuji naši bezbřehou toleranci vůči zlu. Jsme příliš tolerantní k nesnášenlivosti a k islámu.

Většina politiků a takzvaných pravdoláskařů si myslí, že když nabízíme svobodu lidem, kteří nás považují za nepřátele, že tím posilujeme naši svobodu.

Ve skutečnosti tím však svobodu dusíme. Není možné akceptovat islámské právo šaría v Evropě a v České republice. Buď tady bude právo šária nebo svoboda. Obojí však není možné.

Současní čeští a západní politici dělají stejnou chybu jako jejich předchůdce ve 30. letech minulého století. Usmiřovací politika formou ústupků protivníkovi nefungovala proti nacismu a nefunguje ani proti islámu. Politické a mediální elity horují pro pravdu. Když se ale mají postavit a podívat se pravdě do očí, tak raději zavírají oči a snaží se problém ignorovat. Nazývají nás extremisty, xenofoby či rasisty, podávají na nás trestní oznámení, pokoušejí se nás vláčet po soudech a pokoušejí se nás umlčet či dehonestovat.

My si však mezi sebou nemusíme nic nalhávat. Již bývalý britský premiér Churchill kdysi říkal, že když vám někdo hrozí smrtí, je třeba jej brát vážně a snažit se jej všemi možnými silami zastavit. Dnes volíme mezi islámem a svobodou. Neexistuje nic mezi tím.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama