Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.10.2015 17:04:00

Povodeň

Povodeň

Nezdá se vám také, že už nás média neseznamují s tím, kolik proudí do Evropy migrantů? Nebo, pokud ano, tak to je nenápadný údaj pod obrazem, že se za měsíc září dostalo do Evropy přes Středozemní moře 168 000 osob.

Upozorňuji, že pouze přes Středozemní moře. Kolik přišlo balkánskou cestou údaj neuvádí. Sem tam však pronikne zpráva, že v utečeneckých zařízeních v Německu vypukají tvrdé šarvátky mezi imigranty různých zemí a náboženských konfesí. Dále se také sporadicky dozvídáme, že ženy, zvláště pak křesťanky, se v noci bojí v těchto zařízeních chodit na toalety, neboť dochází ke znásilňování žen. Připomínám, že tyto informace mám pouze z tzv. oficiálních médií a nečerpám z internetu.

Obávám se, že současná migrace je migrace za zdroji. Své zdroje si obyvatelé středního východu a z části subsaharské Afriky sami náboženskými a národnostními konflikty zničili a doufají, že se v Evropě dostanou ke zdrojům novým.

Jenže, oni si své konflikty přinášejí sebou. Tento fakt přinese neštěstí i na náš kontinent a zničí zdroje, za kterými nelegální imigranti jdou. Pokud v Evropě žilo tolik přistěhovalců jako doposud, mohli evropskou populaci svým způsobem oživit. Například gastronomií. Kolik z nás si občas rádo dává orientální stravu, která je mnohdy velmi chutná a zdravá. Ovšem, pokud Evropu zaplaví povodeň, či spíše tsunami, tak jak to zažíváme nyní, a pokud se Evropa nevzchopí k obraně, tak bude konec, do této chvíle poměrně idylické koexistenci mezi orientálci a tuzemskou populací, tak, jak to známe u nás doposud.

Kvóty, či spíše systém stálého poměrného rozdělování proudu uprchlíků, které nám byly vnuceny, skončí tím, že skutečně vzplanou vášně, které naše, dosud tolerantní obyvatelstvo nezažilo.

Naprosto nechápu sebezničující otevřenou náruč německé kancléřky. Jak chce přimět imigranty, aby byli přínosem pro německou ekonomiku? Vždyť se jedná o zcela jinou situaci, než byla kdysi, při nabírání tureckých gastarbeiterů v šedesátých letech.

Před časem, kdy ještě televizní zprávy ukazovaly proudy migrantů, jsem si pomyslel, že mi to připomíná povodeň při protrhnutí hráze přehrady. Když Maďaři ucpali část hranice, proud se valil jinudy a místo ze Srbska, přicházel z Chorvatska.

A když už jsem u přirovnání ilegální imigrace k povodni, tak dokud se neopraví a nezpevní přehrada, tak prostě záplava bude pokračovat stále.

Velmoci, skončete už s žabomyšími spory, a sjednoťte se. Někteří politikové si mylně myslí, že je imigranti budou volit, když jim udělí plná občanská práva volit a být volen. Samozřejmě, že budou volit nějaké své muslimské bratrstvo. Docela dobře to popsal francouzský spisovatel Michel Houellebecq v románu Soumission – Podvolení – utopie na rok 2020, která se bohužel začíná migrační vlnou naplňovat. Však z nedávné historie máme dostatek příkladů. I u nás, za první republiky Němci volily převážně sudetoněmeckou stranu, která dokonce získala v jedněch volbách nejvíc hlasů.

Politici, nekalkulujte s volební matematikou a myslete na občany ve svých zemích. Je potřeba zpevnit přehradu a zastavit povodeň.

Psáno pro blog idnes.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama