Ing. Tomáš Pajonk

  • Svobodní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.10.2015 22:39:00

České dráhy a ministerská agitka

České dráhy a ministerská agitka

Už jsem o tom jednou psal. Státní správa se nemá co propagovat, k tomu ji nemáme. Státní správa také nemá vést kampaně pro ovlivňování nálad obyvatelstva (vstup do EU, sčítání lidu, EET).

České dráhy se ve svém magazínu, který rozdávají cestujícím vůbec propagandy neštítí a vydaly PR článek Ministerstva Financí o Elektronické evidenci tržeb. A to prosím bez označení inzerce.

Chápu, že kamarádi ve státní a navázané správě se musí podporovat, aby vše pěkně šlapalo. Ale takto okatě?

Zdroj: strana 59; http://www.cdprovas.cz/aktualni-informace-z-redakce/vyslo-srpnove-cislo%5b1%5d

… abychom se z vesnice svezli do práce vlakem …  potřebujeme e-tržby … Opravdu? Vážně fakt? Vlaky tu snad jezdí už více než 100 let a ech, škoda mluvit.

Státní propaganda je morálně neobhajitelná, ale také má jeden nepříjemný vedlejší efekt. Tím jak je blbá, degraduje média. Lidé vidí, že systémová komunikace se jim snaží vtlačit nějakou myšlenku. Zcela přirozeně pak hledají informace jinde. A to jinde, je velmi často jen propaganda druhé strany.  A ta začíná obligátním … „vy jste ti chytří, že médiím nevěříte a tak Vám sdělíme skutečnou PRAVDU“. (ilumináti, chemtrails, hoaxy, panika a spol.)

A proto stát, kraje, obce jejich firmy prostě propagandu dělat nemají.

Bez ní nám tu opravdu bude líp Andreji...

Tomáš Pajonk,
krajský předseda Svobodných ve Zlínském kraji

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama