Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.11.2015 8:35:01

Mitrofanova stařecká vrtošivost či nestydatá lež

Mitrofanova stařecká vrtošivost či nestydatá lež

Rád bych se ve stručnosti ohradil vůči nehorázným lžím, které jsem se dočetl v pro mě těžko uvěřitelném komentáři Alexandra Mitrofanova s názvem „Mladická nerozvážnost, či záblesk pýchy?“ z 5. listopadu 2015.

 Předně naprosto odmítám tvrzení, že jsem proti aktivnímu „budování přátelských vztahů s lidmi jiných kultur a vyznání.“ Tvrdit něco takového na základě mého přesvědčení, že je potřeba rozlišovat uprchlíky a ekonomické migranty (což je postoj i vrcholných politiků ve vstřícném Německu) mi přijde zcela absurdní a naprosto nelogické.

Na další výroky na moji osobu můžu říci následující. Pokud jde o mé vyjádření k UEFA, bylo namířené proti politizace sportu, nikoli proti uprchlíkům. Dále je mi vytýkáno, že jsem psal jen o ekonomických migrantech, kteří lhali. Pan Mitrofanov tak opakovaně lže podobně jako ruská propaganda, kterou tak rád kritizuje. Navíc si ani nedohledal fakta o tom, jak jsem psal, že skuteční uprchlíci si zaslouží naši pomoc a sám se v těchto věcech aktivně angažuji.

Jinak sám mám za sousedy syrské uprchlíky, s nimiž máme velmi přátelské vztahy, a snažím se je podporovat. Proto musím naprosto kategoricky odmítnout dehonestující kritiku někoho, kdo žádným uprchlíkům podle twitteru nepomáhal a nepomáhá, a o lidech dělá úsudek na základě anonymních účtů na českých sociálních sítích. To by žádný slušný komentátor na západě nikdy neudělal. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama