Jan Sedláček

Místopředseda Národní demokracie
  • ND
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.11.2015 21:26:14

Merkelová si pod sebou podřezává větev

Merkelová si pod sebou podřezává větev

Zamyšlení nad tím, proč se Führerin Merkel tak vehementně snaží dostat do Německa co nejvíce imigrantů.

Poslední dobou koluje po českých hospodách vtip, že Němci jsou nejpracovitějším národem na světě, protože s jednou krávou dokázali zvorat polovinu Evropy. Celkem trefně to vyjadřuje situaci, do které nás tento ,,Hitler v sukniʻʻ dostal svojí podporou masové migrace do Německa.  

.

Merkelová jako by neviděla nárůst zločinnosti v místech, kam přišlo více imigrantů. Jako by ani neviděla, že mnozí Němci nemají co jíst, zatímco se každému z imigrantů rozdávají stovky eur. A dokonce i po té názorné ukázce sluníčkářského multi-kulti ráje, kterou jsme právě viděli ve Francii, trvá kancléřka na svém nastaveném kurzu. Nabízí se tu otázka, proč tomu tak je.

.

Řadu z vás samozřejmě napadne, že to Merkelová dělá proto, aby se zavděčila mezinárodním kmotrům, kteří s pomocí řízené migrační vlny chtějí zničit evropské národy – tedy to poslední, co jim překáží při výstavbě evropského marxistického superstátu. Tento důvod tu bezesporu hraje roli, mě však napadl ještě jeden další. Nejprve jsem jej považoval spíše za humornou nadsázku, ale poslední dobou mi začíná připadat, že na tom skutečně něco bude. 

.

Merkelová teď cítí, že ztrácí podporu. Většina Němců ji evidentně nesnáší – a je zřejmé, že se to projeví i v příštích volbách. Protože současných německých voličů už příliš nezíská, určitě touží po tom, aby se v Německu objevil někdo jiný, kdo ji bude volit. A právě proto se s nadějí dívá na příliv nových lidí, kteří se chystají posílit (už tak příliš početné) cizinecké menšiny.

.

Teď už jen stačí, aby nově příchozí vetřelci získali volební právo (to už různé německé obdoby Dienstbiera, Šabatové a dalších trockistů jistě nějak zajistí) – a pak imigranti, kteří svoji chlebodárkyni ve volbách určitě nezklamou, mohou snadno dopomoci k tomu, aby se Merkelová udržela u moci i přes odpor původních německých obyvatel.

.

Těžko říct, jestli je to skutečně jeden z důvodů, proč Merkelová tak podporuje invazi vetřelců. Pokud ovšem ano, svědčí to o politické krátkozrakosti kancléřky, která si možná ani neuvědomuje, že si pod sebou podřezává větev.

.

Pravda, příští volby díky hlasům imigrantů vyhraje. V těch dalších už si ale ani neškrtne, protože jí vezmou volební právo a bude muset chodit v burce – stejně jako všechny ostatní ženy v Bundes-chalífátu Deutschland.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama