ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.11.2015 16:55:13

V univerzitním kampusu otevřeli nové inovační centrum Biology Park Brno

V univerzitním kampusu otevřeli nové inovační centrum Biology Park Brno

V areálu univerzitního kampusu Masarykovy univerzity v Brně byl v pondělí 30. listopadu 2015 slavnostně otevřen Biology Park Brno.

 Slavnostního zahájení provozu nového výzkumného zařízení, jehož výstavba přišla na 400 milionů korun, se za Jihomoravský kraj zúčastnil radní Václav Božek.

Činnost nového inovačního centra bude zaměřena na oblast biotechnologií a biomedicíny a jeho cílem bude pomáhat začínajícím firmám uvádět jejich vynálezy do praxe. Nabídne moderní chemické a biotechnické laboratoře s přísnými hygienickými standardy. Součást centra bude též podnikatelský inkubátor. Biology park Brno vznikl v areálu univerzitního kampusu Masarykovy univerzity v Bohunicích, v sousedství Středoevropského technologického institutu CEITEC a Inkubátoru biomedicínských technologií INBIT, s nimiž hodlá nové výzkumné zařízení úzce spolupracovat.

Více podrobností zájemci naleznou na http://www.biologypark.cz/cz/ .

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama