ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.12.2015 8:04:16

Senioři navštívili v rámci pilotního projektu plzeňský útulek

Senioři navštívili v rámci pilotního projektu plzeňský útulek

Městský obvod Plzeň 3 ve spolupráci s Městskou policií Plzeň zahájil v říjnu pro své seniory pilotní projekt „Plzeňská senior akademie“.

V rámci prevence kriminality páchané na seniorech se program zaměřil na ucelené vzdělávání seniorů. Akademie je utvořena ze sedmi přednáškových bloků na konkrétní téma a tří exkurzí.

Ve čtvrtek 26. listopadu čekala na seniory druhá ze tří exkurzí, po hasičské základně navštívili plzeňský Útulek pro opuštěná zvířata. První prosincový čtvrtek je pak čeká prohlídka operačního střediska Městské policie Plzeň.

Pilotní projekt tohoto ojedinělého projektu se chýlí ke konci. Už od února příštího roku ale odstartuje nový.

"Plzeňská senior akademie je pro nás úplně novým druhem vzdělávání pro seniory, ale jsem nadšený z celkového průběhu i výsledků. A to nejen díky výborné spolupráci s městskou policí," říká místostarosta centrálního obvodu David Procházka (ANO 2011).

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama