Mgr. Bc. Petr Krčál

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.12.2015 7:32:00

Oživili jsme nabídku prorodinných aktivit

Oživili jsme nabídku prorodinných aktivit

Kraj Vysočina uspořádal ve svátečním čase Karneval na ledě. Za účasti krajských radních Jany Fialové a Petra Krčála se v rodinném tempu bruslilo na Zimním stadionu v Třebíči.

„Touto akcí jsme oživili nabídku prorodinných aktivit. Když není sníh, sešli jsme se v dobré náladě na ledě,“ zmínil motto setkání radní Kraje Vysočina pro oblast sociálních věcí a prorodinné politiky Petr Krčál.

Brusle nazuli také představitelé hostitelského města. V průběhu tříhodinové show vystoupil Michal Nesvadba, nechyběla ukázka synchronizovaného bruslení a mnoho soutěží. Každé dítě si domů odneslo malý dárek.

Na netradiční karnevalové setkání zavítalo okolo 500 návštěvníků. Po krátce pauze odstartuje v únoru 2016 tradiční zimní karnevalová šňůra, jejíž jednotlivé díly se opět uskuteční v každém z pěti okresů našeho kraje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama