ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.01.2016 12:08:40

Hokejisté Komety vyhráli před rekordním publikem. Vzdali čest válečným veteránům

Hokejisté Komety vyhráli před rekordním publikem. Vzdali čest válečným veteránům

Historicky první open air hokejové hry v historii Tipsport Extraligy na Moravě začaly v neděli 3. ledna 2016 v Brně na otevřeném improvizovaném stadionu zápasem hokejistů Komety proti HC Škoda Plzeň.

 


V prostorách za Lužánkami, kde brněnský hokejový tým slavil jedenáctkrát titul mistra Československa, vhodil čestné buly hejtman Michal Hašek.

Nad stadionem při zahájení zápasu přelétl bojový vrtulník, hráči HC Kometa Brno první třetinu utkání odehráli ve speciálních dresech ve vojenských barvách, kterými vzdali čest novodobým válečným veteránům, armádě a všem složkám integrovaného záchranného systému. Speciální dresy se budou následně dražit, výtěžek dražby bude věnován Vojenskému fondu solidarity.

"Chtěl bych poděkovat za dnešní mimořádný zápas, kterým jsme si mimo jiné připomněli naše válečné veterány. Blahopřeji hráčům Komety k vítězství 5:2 a moc si přeji, aby se hokej za Lužánky vrátil co nejdříve," řekl hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek.

Utkání, které domácí hráči vyhráli 5:2, sledovalo 18 514 diváků. Během Hokejových her, které finančně podpořil také Jihomoravský kraj, přivítá stadion i další duely, například druholigový mezi Technikou a Hodonínem či mezi Karlovou a Masarykovou univerzitou. Program Hokejových her pod širým nebem v Brně nabídne v průběhu devíti lednových dnů celkem dvanáct zápasů. Vrcholem bude páteční utkání Komety se Spartou Praha. Na tomto zápase se očekává historicky největší návštěva na utkání nejvyšší domácí hokejové soutěže.
Další informace o projektu Hokejové hry Brno 2016 jsou na www.jdemedomu.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama