Ing. Josef Vozdecký

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,94. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.01.2016 10:20:17

Přehodnotil jsem své životní priority, skládám funkci poslance

Přehodnotil jsem své životní priority, skládám funkci poslance

Ze zdravotních důvodů složí v nejbližších dnech poslanecký mandát bývalý lídr kandidátky v Plzeňském kraji Josef Vozdecký. Jeho místo zaujme dosavadní zastupitelka Miloslava Rutová.

“Po dvou zdravotních příhodách jsem přehodnotil své životní priority a k 15.1. složím funkci poslance. 22 let jsem pracoval jako generální ředitel nadnárodní společnosti, práce to byla úspěšná, ale také vyčerpávající. Rád přenechám místo paní Miloslavě Rutové, u které jsem přesvědčen, že bude funkci poslance vykonávat s náležitou péčí a energií,” uvedl Vozdecký.

Miloslava Rutová skončila v předloňských volbách na čtvrtém místě. Jmenování poslankyní tak respektuje volební výsledek. “Do komunální politiky jsme se dala proto, že ve mně rezonovalo hlavní heslo celého hnutí ANO, bude líp. O totéž se budu snažit v poslanecké sněmovně. Aby nám všem bylo líp,” komentuje své nové poslání Rutová.

Mgr. Miloslava Rutová vystudovala Pedagogické fakulty v Ústí nad Labem a na Karlově Univerzitě v Praze. Dlouhodobě se zabývá výukovými metodami a poslední roky působí jako terapeut a lektor metody One Brain. Je vdaná a má dvě děti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama