Jan Sedláček

Místopředseda Národní demokracie
  • ND
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.01.2016 21:05:29

Malá rada pro německé demonstranty, jak se příště vyhnout vodním dělům

Malá rada pro německé demonstranty, jak se příště vyhnout vodním dělům

Zatímco na Silvestra policie v Kolíně nad Rýnem nijak moc nezasáhla proti stovkám imigrantů páchajících výtržnosti, dnes se demonstranti proti islamizaci dočkali vodních děl.

Německá vláda tím dala jasně najevo, že jí na vetřelcích záleží víc než na původních obyvatelích (podobně jako ta česká, která loni 17. listopadu taktéž nechala násilím rozehnat legitimní protest před úřadem vlády). Zároveň nám ale ukázala návod, jak pořádat demonstraci takovým způsobem, aby ji policejní síly nechaly na pokoji.

.

Stačí při demonstraci okrádat kolemjdoucí, osahávat ženy, pár jich i znásilnit a k tomu řvát Alláh akbar. V takovém případě policisté okamžitě stáhnou vodní děla a budou se tvářit, že se nic neděje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama