ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.02.2016 20:25:12

Chraňme naši zem proti všem, kteří si ji chtějí podmanit

Chraňme naši zem proti všem, kteří si ji chtějí podmanit

Projev Jany Hnykové na demonstraci 6.2. na Hradčanském náměstí

Hezké odpoledne

Zdravím do Bratislavy, Varšavy a Drážďan a všech dalších měst!

Vážené dámy a pánové,

Jsem žena, matka a doufám, že se stanu i babičkou. A chci, tak jako vy, aby moji blízcí žili v bezpečné zemi! V zemi, kde se budu cítit bezpečně jak na ulici, tak doma.

Chci žít v zemi, kde se nebudeme bát pustit naše děti samotné do školy. V zemi, kde nebudou ženy vystaveny obtěžování, tak jak tomu bylo v Německu a dalších zemích Evropy.

Se svými kolegy z Úsvitu jsme v Poslanecké sněmovně během celého loňského roku předložili řadu novel zákonů, které měly zajistit ochranu a bezpečnost naší země.  A co na to naše vláda? Vůbec nic! Lehkovážně hovoří o tom, že se nic neděje, že máme vše pod kontrolou. O jakoukoli sebemenší zprávu týkající se imigrace musíme téměř prosit.

Jako poslankyni a zdravotní sestru mě například zajímá, jak je náš stát připraven na možnou epidemii infekčních chorob, které se k nám do republiky musí zákonitě s imigranty dostat? Vždyť například z německého tisku se dovídáme, že policisté sloužící v oblastech, kde dnes žijí imigranti, se doma po návratu z práce nemají přibližovat ke svým dětem, aby je náhodou nenakazili.

Naše země se potýká s řadou sociálních problémů, se kterými si neumíme poradit. Ať už je to dlouhodobá nezaměstnanost, vyloučené lokality, či chudoba, nízké příjmy a mnoho dalších. Kladu si otázku, jak bychom se vyrovnali s dalšími sociálními problémy doprovázející lidi jiné kultury, tradic a hodnot?

Naše historie vychází z křesťanských hodnot a já je chci spolu s vámi zachovat i pro naše děti a vnoučata!

Chraňme naši zem proti všem, kteří si ji chtějí podmanit!

My všichni jsme sem přišli, abychom si zachovali bezpečnou zem, bezpečný domov a bezpečný život v naší zemi!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama