Mgr. et Mgr. Pavel Kadlec

  • SZ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.02.2016 23:43:00

Havířov začal pracovat na dokumentaci k Přednádražnímu prostoru

Havířov začal pracovat na dokumentaci k Přednádražnímu prostoru

Poté, co se uskutečnila anketa, kde měli obyvatelé Havířova vybrat jednu z variant ze čtyř připravených návrhů prostoru před havířovským vlakovým nádražím, zadalo si nyní město zpracování dokumentace pro podobu nového přednádražního prostoru.

Poté, co se uskutečnila anketa, kde měli obyvatelé Havířova vybrat jednu z variant ze čtyř připravených návrhů prostoru před havířovským vlakovým nádražím, zadalo si nyní město zpracování dokumentace pro podobu nového přednádražního prostoru.

Dokumentaci pro město vytvoří firma Daf – PROJEKT z Ostravy. Za úkol má vytvořit projektovou dokumentaci, což je je soubor dvojrozměrných schémat a výkresů doplněných textovou částí sloužící jako popis stavby. Projektová dokumentace a dokumentace pro provádění stavby bude městu sloužit pro vydání územního rozhodnutí a stavebního povolení ke stavbě na přednádraží. Součástí bude i tzv. autorský dozor.

Firma tak pro město připraví celkový rozpočet, mapu oblasti, průvodní zprávu, postup stavby nebo doklady o vypořádání se s inženýrskými sítěmi, hydrogeologický průzkum, atp. Komunikovat bude muset také s památkáři nebo sdružením pro zdravotně postižené kvůli chystaným stavebním úpravám.

Celková cena za přípravnou dokumentací je 2,19 milionů Kč s DPH, protože cena je těsně pod 2,21 milionů Kč, což stanovuje zákon, mohla radnice zpracování dokumentace zadat přímo jediné firmě bez toho, aby organizovala otevřené výběrové řízení pro více zájemců.

Výsledek by tak měl dát konečnou podobu nového přednádraží. Více na: http://havirov.zeleni.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama